Rulman Ticaret
  • Iletisim
  • Rulman Ticaret

KOYO

 

Rulman Ticaret olarak 2009’dan beri Türkiye distribütörü olduğumuz Koyo, dünyanın sayılı rulman tedarikçi firmalarından biridir.
Koyo Seiko 1921’de Ikeda tarafından kuruldu. İlerleyen yıllarda dünyanın sayılı rulman ve otomotiv direksiyon sistemleri imalatçısı oldu.
Koyo Seiko Co Ltd ve Toyoda Machine Works Ltd, 1 Ocak 2006’da birleşerek JTEKT Şirketini oluşturmuştur. Şirketin merkezi Osaka-Japonya’da olmakla beraber, Avrupa, Asya, ABD ve Güney Amerika’da faaliyet göstermektedir. Dış çapı 7 metre olan rulmanlardan iç çapı 2 mm olan rulmanlara kadar geniş bir ürün kalemi vardır.
Koyo; rulman, direksiyon, makine parçaları ve aktarma organları alanlarında yoğunlaşmıştır. Koyo otomotiv, tarım ve yapı endüstrisi, ağır sanayi, makine araçları, elektrikl motor ve genel makine gibi pazarlara orijinal ekipman üreticilerine ve tedarikçilere inovatif çözümler üretir. JTEKT müşterilerinin yüksek beklentilerini karşılamayı ve toplumun güvenini kazanmayı amaçlar. JTEKT dünyanın en büyük 10 otomotiv parçaları tedarikçisinden biri olmayı hedefler. JTEKT şirketi şu anda dünyanın 2. en büyük direksiyon sistemleri üreticisidir.

Koyo Automotive Top Seller Kitapcıgına Burdan Ulaşabılirsiniz.

 

...

Go to Top

Copyright (C) Rulman Ticaret İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi. All Rights Reserved