Rulman Ticaret
  • Iletisim
  • Rulman Ticaret

HAKKIMIZDA

 

RULMAN TİCARET İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi.; kendisini 1984’ten bu yana süregelen 28 sene içerisinde Türkyiye’ye tanıtmış, önümüzdeki seneler içerisinde de tüm dünyada tanınmayı hedef olarak benimsemiştir. Bayındırların söz sahibi olduğu Rulman Ticaret, her marka otomotiv-sanayi rulmanını, kayışı müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Merkezi Ümraniye’de olan firmamız; 4 şubesi ve Türkiye geneline yaygın bayi ağı ile rulman sektöründe ithalat, ihracat, toptan ve perakende satış olmak üzere müşterilerine hizmet vermektedir.

Asıl daimi ‘’Müşteriye %100 memnuniyet sağlayacak hizmet vermek’’ olduğu 28 seneyi başarıyla geçiren şirketimiz, 2009 yılında KOYO Rulmanlarının Distribütörü olarak saygı değer piyasamızda adından söz ettirmiştir. Bayisi ve distribütörü bulunduğumuz başlıca markalar; Fag rulmanları, Ors rulmanları, Arb rulmanları, Koyo rulmanları, Nsk rulmanları, Gmb rulmanları ve Skf rulmanlarıdır.
Firmamız ayrıca EMES Sanayi Tekerlekleri'nin ortağı, BMS Manşon ve BMS Gergi rulmanlarınında sahibidir.

Ana üssünü Osaka/Japonya’da bulunduran KOYO, Japon grubunda kendisine güvenen ve kalitesinden ödün vermeyen bir marka olarak göze çarpmaktadır. 2009 yılında, TIMKEN’den Torrington’u da satın alarak ürün gamını genişletmiş, piyasada önemli bir yere sahip olmak istediğini bir kez daha değerli meslektaşlarımıza ispatlamıştır.

RULMAN TİCARET İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi olarak, siz değerli meslektaşlarımıza, bu zamana kadar bize karşı duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür eder, iş hayatınızda hak ettiğiniz yere, özel hayatınızda erişmek istediğiniz mutluluğa sahip olmanızı dileriz.

 

Banka Bilgilerimiz için tıklayınız.

Mail Order formumuz için tıklayınız.

 Küçük Görsellerimiz


 

...

Go to Top

Copyright (C) Rulman Ticaret İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi. All Rights Reserved