Rulman Ticaret
  • Iletisim
  • Rulman Ticaret

GATES

 

Gates şirketi küresel bir sanayi şirketidir ve ileri düzeyde güç aktarımı ve sıvı transferi ürünleri üretir. Geniş çapta uygulamalarıyla toplam maliyeti azaltan mühendislik ürünleri sunar. Şirketin ürün ve hizmetleri beş ana pazarda işlem görür, bunlar enerji, tarım, nakliye, otomotiv ve süreç işlemedir.

Araştırma-geliştirmeye büyük kaynak ayıran bir mühendislik lideri olarak, Gates hareket performansında bilimsel ilerlemeyi hedefler ve bunun için güvenli, ilerici ürün ve servisler üretir. Gates uzun süreli müşteri ve çalışan ilişkilerini önemser. Merkezi Colorado’da olan şirketin 14000 çalışanı, dünya genelinde 30 ülkede 106 şubesi vardır.

HSN ve EPDM alaşımlarına ek olarak kevlar, cam elyaf, polyester güçlendirici elyaf gibi yenilikçi malzemeleri kullanarak, ContiTech en geniş ve yüksek teknolojide otomotiv  kayışlarını pazarlar.

Her ContiTech kayışı OE standardlarını karşılar ya da aşar, bu yüzden bu kayışları Audi, BMW, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Rolls Royce, SAAB, VW, Volvo ve Avrupa dışı Chrysler, Ford, GM, Hyundai, KIA, Nissan gibi dünyanın en iyi otomobillerinde görebilirsiniz.ContiTech ayrıca ISO/TS 16949:2002 sertifikalı bir imalat şirketidir.

 

...

Go to Top

Copyright (C) Rulman Ticaret İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi. All Rights Reserved