Rulman Ticaret
  • Iletisim
  • Rulman Ticaret

NSK

 

NSK markasının doğum yeri olarak Japonya’yı belirtebiliriz. NSK 1916’da kuruldu ve Japonya’daki ilk bilyalı rulmanı üretti. O zamandan beri, şirket Japonya’daki rulmanların gelişmesine öncülük etti. NSK şu an tüm rulmanları üretmekte ve dünya çapında satmaktadır. NSK birçok endüstrinin gelişmesini ve mekanik teknolojisinin ilerlemesini sağlamıştır. Şirket şu anda Japonya’daki büyük bir pazar payına sahiptir ve dünyanın en büyük rulman tedarikçilerindendir.
NSK uzmanlığını yılların rulman imalatı deneyiminden geçirerek makine teknolojisinde kullanır. Ürettiği rulmanlar otomotiv ürünleri, makine parçaları mekatronik ürünlerinde kullanılır.
Kısa zamanda dünya çapında tanınan NSK, ağırlıklı olarak otomotiv çalışmaktadır. Japonya’daki fabrikasının yanında, bir sure sonra Avrupa ve İngiltere’de kendisine fabrika açmıştır. NSK rulmanları, diğer bir deyişle, FAG ve SKF markalarının bir alternatifi olarak üretilmiştir.
1960’lardan beri, ABD’deki Michigan Ann Arbor’daki ilk okyanus ötesi satış ofisi kurulduktan sonra, NSK denizaşırı iş ofislerini kurmaya devam ederek küresel varlığını güçlendirdi.

 

...

Go to Top

Copyright (C) Rulman Ticaret İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi. All Rights Reserved